Je bent hier
Home > FFP Nieuws > Future Football Profs en FIT Voetbal tekenen samenwerkingscontract

Future Football Profs en FIT Voetbal tekenen samenwerkingscontract

Future Football Profs en FIT Voetbalschool hebben vandaag een samenwerkingscontract ondertekend. Future Football Profs biedt vanuit hun organisatie hun leden de mogelijkheid om zich verder te ontwikkelen op techniek en inzicht. Zij hebben nu de competenties en ervaringen ingehuurd van FIT Voetbal. De FIT Voetbalschool is een begrip in deze regio. Eigenaar Marvin van der Valk, zelf in het bezit van UEFA-A diploma en werkzaam als trainer van ADO JO-16-1 maakt gebruik binnen zijn voetbalschool van alleen maar trainers die of werkzaam zijn als trainer bij een BVO of zelf als speler actief zijn geweest in het betaalde voetbal. Mede hierdoor onderscheidt de opleiding zich als specifiek en leerzaam. Op de foto ondertekenen Saïd El Haddaoui en Marvin van der Valk het samenwerkingscontract.

Vergelijkbare artikelen

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top