Je bent hier
Home > Voetbalnieuws > Mo Ouaraki (17) speelt zeer verdienstelijk tegen ADO Den Haag

Mo Ouaraki (17) speelt zeer verdienstelijk tegen ADO Den Haag

Filmpje met Mo in actie met Laakwartier tegen ADO Den Haag

        

Dinsdagavond 4 juli was de traditionele oefenwedstrijd Laakkwartier (2e klasse) tegen ADO Den Haag. De einduitslag werd 1-10, waar bij opgemerkt dat ADO Den Haag nog 2 x een strafschop miste. Eén van de meest opvallende spelers bij Laakkwartier was het jonge talent Mo Ouaraki. Zeker in de eerste helft had linkervleugelverdediger Aaron Meijers zijn handenvol aan de creatieve rechtsbuiten. Mo Ouaraki had zich al eerder onderscheidde in het beslissende nacompetitie duel voor behoud in de 2e klasse tegen ODB. Met 2 doelpunten stelde hij toen het 2e klasse schap veilig voor Laakkwartier. Tegen ADO Den Haag kreeg hij logischerwijs minder aanvoer omdat Laakkwartier trachtte in te zakken en daardoor compact kon blijven. Maar dat Mo Ouaraki een mooie voetbaltoekomst staat te wachten staat voor de kenners vast.

Vergelijkbare artikelen

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top