Je bent hier
Home > FFP Nieuws > Marvin van der Valk geslaagd voor TC-1 Youth

Marvin van der Valk geslaagd voor TC-1 Youth

Marvin van der Valk, eigenaar van FIT Voetbalschool, Video-analist bij het 1e team van ADO Den Haag en tevens trainer van de JO16-1 bij ADO Den Haag ontving gisteren van zijn docent Gert Aandewiel (rechts op de foto) zijn zo felbegeerde diploma. Marvin zijn cijfers zijn zo goed, dat hij in het seizoen 2019-2020 zich kan op geven voor het diploma Coach Betaald Voetbal. Uiteraard zijn wij als Future Football Profs zeer blij dat wij mogen samenwerken met de vakkennis die naast Marvin alle trainers (profs en ex-profs) hebben bij FIT Voetbal. Hierdoor waarborgen wij dat onze talenten zich verder ontwikkelen.

Vergelijkbare artikelen

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top