Je bent hier
Home > Transfernieuws > Serhat Cakmak overschrijving van DHSC (Utrecht) naar RKAVV (Leidschendam) wordt niet verleend door de KNVB

Serhat Cakmak overschrijving van DHSC (Utrecht) naar RKAVV (Leidschendam) wordt niet verleend door de KNVB

Serhat Cakmak (23) heeft aan Future Football Profs gevraagd een club voor hem te zoeken waar hij zijn voetbalcarrière kan voortzetten. Na elf jaar in de opleiding van Ajax te hebben gespeeld, vertrok Serhat in 2014 naar Trabzonspor, helaas door een trainerswissel daar kreeg hij weinig speelminuten. De jaren erna is hij uitgekomen voor de Turkse clubs Bayrampasa, FC Utrecht en Tepecikspor. Serhat is een makkelijk scorende centrumspits maar kan ook uitstekend uit de voeten op de positie 10 (aanvallende middenvelder) Serhat is transfervrij! Serhat, nu weer wonend in Den Haag, had daarom overschrijving aangevraagd naar hoofdklasser RKAVV om zodoende zijn conditie en wedstrijdritme op peil te houden. Helaas hebben de wijze heren van de KNVB besloten dat de verhuizing van Utrecht naar Den Haag buiten de “overlegperiode” is ingediend en ook het 0-urencontract wat Serhat had kunnen tekenen beoordeelt de KNVB als “geen werk is geen loon”.

Serhat en FFP gaan nu in alle rust zoeken naar de voor hem juiste club/niveau voor het seizoen 2019-2020.

 

Vergelijkbare artikelen

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top
nl_NLNederlands
en_GBEnglish (UK) nl_NLNederlands