Je bent hier
Home > FFP Nieuws > Redouan Omar Ouali is de samenwerking aangegaan met FFP

Redouan Omar Ouali is de samenwerking aangegaan met FFP

Redouan Omar Ouali is 20 jaar jong en heeft heel zijn voetbalcarrière bij Excelsior Maassluis gespeeld. Hij speelt nu in het 1e van Excelsior Maasluis en wordt daar steeds meer een vaste waarde. De tweede divisie waar hij met Excelsior Maassluis in speelt, is een goed niveau voor zijn ontwikkeling. Redouan is een jongen die goed in de groep ligt en is ook niet te beroerd om in de omschakeling als vleugelspits meters te maken. Daarnaast is Redouan een publiekslieveling door zijn creativiteit. Er gebeurt altijd iets als hij aan de bal komt. Het hieronder staande wedstrijdmoment van afgelopen zaterdag tegen Scheveningen, laat ziet dat Redouan ook een goede koptechniek heeft en gevoel heeft voor het kiezen van positie voor de goal. Redouan werd met dit doelpunt matchwinnaar tegen Scheveningen 0-1!

Vergelijkbare artikelen

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top
nl_NLNederlands
en_GBEnglish (UK) nl_NLNederlands