Je bent hier
Home > Voetbalnieuws > Twee jonge Griekse Talenten op stage in Nederland

Twee jonge Griekse Talenten op stage in Nederland

Andreas Drosos (9-3-2001) en Daniel Tzanari (19-7-2001) beide nu uitkomende op 3e divisie niveau bij respectievelijk AOK Zakynthos en Zakynthos F.C. hebben vrijdag 7 juni een stage training afgelegd onder toeziend oog van Future Football Profs. Andreas is een lange verdediger met veel voetballend vermogen en overzicht. Hij speelt centraal achterin of verdedigende middenvelder. (Postities 4,5 en 6)
Daniel is een echte nummer 10, creatief, heeft een goed inzicht en getalenteerd door een behoorlijke techniek en de uitvoering daarvan. Beide spelers zouden graag in Nederland aan de gang gaan om zich verder te bewijzen. Mooi detail was dat beide spelers vanuit Honselersdijk (tijdelijk woonadres) op de fiets naar Voorburg kwamen om bij vvWilhelmus een stage training af te leggen en ook ruim op tijd waren! Bij de stagetraining lag het accent op duel 1:1 en de omschakeling van balbezit naar balverlies en andersom. Beide spelers lieten op FFP een prima indruk achter.

Vergelijkbare artikelen

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top
nl_NLNederlands
en_GBEnglish (UK) nl_NLNederlands