Je bent hier
Home > FFP Nieuws > Adil Assoufi FC Utrecht, Vitesse en Sparta en nu naar DSO JO19-1

Adil Assoufi FC Utrecht, Vitesse en Sparta en nu naar DSO JO19-1

Adil Assoufi loopt al een tijdje mee in de hoogste jeugd competities. Hij werd al heel vroeg bestempeld als een groot voetbal talent. Hij heeft nu op 17 jarige leeftijd na dat hij bij Vittese en Sparta heeft gespeeld er nu voor gekozen om in de buurt van zijn woonplek te gaan spelen (DSO- Zoetermeer) om zo na een blessure periode weer terug te komen naar het hoogste voetbal niveau in zijn leeftijds klasse. Wedstrijdritme opdoen en blessure vrij kunnen spelen en trainen zijn op dit moment de belangrijkste factoren om terug te komen op zijn eerdere niveau.

 

 

Vergelijkbare artikelen

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top