Je bent hier
Home > Voetbalnieuws > Sjaak Swart wenst FFP succes dit seizoen

Sjaak Swart wenst FFP succes dit seizoen

Op de Toekomst het complex van de jeugd van Ajax kom je Sjaak Swart geregeld tegen. Mister Ajax zoals ze hem noemen een Icoon in de voetballerij in nederland en vooral bij Ajax, die heel erg begaan is met het voetballend jeugd van Ajax en natuurlijk ook met de rest van jeugd van nederland. Hij heeft een oog voor talent en weet meteen waneer hij een talent ziet voetballen. Wij van Future Football Profs worden altijd hartelijk welkom geheten door Sjaak op het complex de toekomst.

 

Vergelijkbare artikelen

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top
nl_NLNederlands
en_GBEnglish (UK) nl_NLNederlands