Je bent hier
Home > FFP Nieuws > De (lange) weg naar het profvoetbal

De (lange) weg naar het profvoetbal

De weg inplannen naar het professionele voetbal is dat haalbaar in deze tijd? Daar kunnen wij bij FFP met ja op antwoorden. Door zorgvuldig de juiste keuzes te maken en een pad uit te stippelen waarbij deskundige begeleiding in een vroeg stadium in het leven van de voetballer een essentieel onderdeel is. De keuze bij welke club je gaat voetballen, welke (extra) trainingen je er naast toepast, de discipline en doorzettingsvermogen die je aanleert op jonge leeftijd dit zijn onderdelen  waardoor de kans heel erg groot word om het professionele voetbal in Nederland of buitenland te halen. Het is een reële en haalbare doelstelling.

FFP heeft de ervaring, deskundigheid, netwerk en de middelen om dit te verwezenlijken voor degene die dit willen. Registreer je op onze site en wij zullen je op dat pad gaan begeleiden.

Vergelijkbare artikelen

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top