Je bent hier
Home > FFP Nieuws > Bilal Youlal ontwikkelt zich uitstekend bij Feyenoord JO9-1

Bilal Youlal ontwikkelt zich uitstekend bij Feyenoord JO9-1

Bilal Youlal, begon 2 seizoenen geleden in de JO 7-2 van vv Wilhelmus. Al had je niet veel verstand van voetballen, iedereen kon zien dat Bilal ver uitstak boven zijn leeftijdsgenootjes. Ron de Jong (scout van Feyenoord), die iedere zaterdag op pad is voor Feyenoord om talent te ontdekken was dan ook direct gecharmeerd van Bilal. Bilal speelt op dit moment bij Feyenoord in de JO 9-1 en speelt wekelijks tegen teams van JO 11-1 om de fysieke weerstand te verbeteren en voetballende oplossingen te vinden tegen fysiek sterkere jongens. Wat ook direct opvalt bij Bilal als je hem ziet spelen zijn, de leidinggevende kwaliteiten die hij heeft. Hij zet iedereen op zijn plek en heeft een goed inzicht voor de ruimte die hij moet kiezen. Volgens FFP gaat Bilal het dan ook ver schoppen. Bilal kwam afgelopen woensdag weer even langs bij zijn oude vriendjes van Wilhelmus en ging op de foto met zijn oude trainer Piet van der Valk.

Vergelijkbare artikelen

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top