Je bent hier
Home > FFP Nieuws > Lishairo de Roon op zijn plek bij Feyenoord

Lishairo de Roon op zijn plek bij Feyenoord

Lishairo die vorig seizoen nog voor het Haagse Hercules uitkwam heeft gekozen voor Feyenoord. De club die bij hem past. Hij speelt in een top team. Hij leert daar elke week het voetbal op de Feyenoord manier wat in het verleden genoeg talenten heeft voortgebracht in het professionele voetbal.  Lishairo die zich geweldig aangepast heeft aan het hoge niveau van de Academy van Feyenoord ondanks de overstap van het amateur niveau.  Hij heeft het naar zijn zin en wil graag en dat bevordert het leer proces. We zijn trots op Lishairo.

 

 

 

 

 

Vergelijkbare artikelen

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top