Je bent hier
Home > FFP Nieuws > Trainingsdag Future Football Profs 25 oktober 2019

Trainingsdag Future Football Profs 25 oktober 2019

Vrijdag 25 oktober 2019 houdt Future Football Profs een trainingsdag voor haar talenten. Deze dag staat in het teken van onderlinge kennismaking, verbetering technische vaardigheden en mediatraining. Deze dag is gratis voor jongens die lid zijn en 30 euro inschrijf geld hebben betaald of reeds onder contract staan. Nog geen lid, geef je dan op en maak de € 30 inschrijving over op rekening NL74INGB0008180541 t.n.v. Future Football Profs of bestel het hier.
Deze dag wordt gegeven bij vv Wilhelmus, Groene Zoom 2 in Den Haag. De aanvang is 10.00 uur en we sluiten af om 15.30 uur. Voor een lunch wordt gezorgd. De dag gaat alleen door bij voldoende aanmeldingen. Geef je op door je aan te melden bij info@futurefootballprofs.nl  Scouts van diverse BVO clubs zijn uitgenodigd op deze dag!

Vergelijkbare artikelen

5 thoughts on “Trainingsdag Future Football Profs 25 oktober 2019

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top
nl_NLNederlands
en_GBEnglish (UK) nl_NLNederlands