Je bent hier
Home > FFP Nieuws > Future Football Profs ?!

Future Football Profs ?!

Future Football Profs is een organisatie die per 1 februari 2018 is opgericht door Piet van der Valk en Saïd El Haddaoui. FFP is een bedrijf dat de voetballers letterlijk en figuurlijk in beeld brengt. Wij zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en gecertificeerd door de KNVB.
Via het grote (inter)nationale netwerk brengt FFP de talenten onder de aandacht van mogelijke toekomstige werkgevers. De jonge talenten (6 – 21 jaar) kunnen zich zelf profileren via onze website richting scouts en verantwoordelijke binnen betaald voetbal organisaties (BVO). Zij kunnen hun portfolio plaatsen (inclusief beeldmateriaal) op www.futurefootballprofs.nl De talenten hoeven dus niet te wachten op een toevallige scout die eens namens een BVO komt kijken! Wij (FFP) helpen de “talenten” in het slagen van hun missie door het ontwikkelen en daadwerkelijk invullen van een Persoonlijk Ontwikkelings Plan (POP). De negatieve invloeden van derden worden zoveel mogelijk buiten boord gehouden. Er wordt nadrukkelijk gekeken naar de directe omgeving van het talent en samen proberen we dan een stabiele situatie neer te zetten, waarin het talent zich volledig kan ontwikkelen. En met volledig bedoelen wij het voetbaltalent, onderwijs- en maatschappelijke ontwikkeling. Wij leveren een volledig pakket zijnde profilering – persoonlijke begeleiding – ontwikkeling – netwerk bemiddeling – contractbegeleiding! Maar ook daarna blijven we adviseren in b.v. het beleggen van jouw geld. Wij willen absoluut niet dat “onze talenten” de kant opgaan van b.v. Glenn Helder en Royston Drenthe.
Veel BVO clubs willen de “talenten” vaak op jonge leeftijd (5 t/m 7 jaar) binnen boord hebben. De reden hiervan is dat de “opleidingskosten” die vanaf het 12e jaar berekend mogen worden als zij een geregistreerd contract tekenen. Stel je bent 16 jaar en je gaat naar een BVO club bv. Sparta Rotterdam dan dient Sparta Rotterdam op het moment dat jij een (geregistreerd) contract tekent de opleidingskosten aan jouw amateurclub te vergoeden. Dat zijn dan 4 opleidingsjaren à ca. € 1.500 per jaar.
Welke invloed de reistijd, gezinssituatie en jouw persoonlijke ontwikkeling daar op heeft is voor een BVO club niet echt relevant! Het gaat hun vooral om het uitsparen van deze opleidingskosten. FFP weet vanuit hun jarenlange ervaring wat er te koop is in de voetbalwereld en vanuit deze opgedane kennis willen zij jou graag ondersteunen en helpen je doel te bereiken.
Dus schrijf je in!

Registratie

Vergelijkbare artikelen

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top