Je begint met je eigen portfolio op onze site te plaatsen! Ook kan je 3 filmpjes (max. 60 sec.) van een training of wedstrijd uploaden en bij je portfolio plaatsen. Deze filmpjes kan je periodiek vernieuwen, zodat jouw vooruitgang in “beeld” blijft. Dit is allemaal gratis en scouts van een BVO kunnen een eerste kennismaking hierdoor met je hebben. FFP bekijkt deze filmpjes uiteraard ook en leest je portfolio door. Hou oud ben je? Waar voetbal je nu? Hoe vaak train je? Speel je wel op het juiste niveau om hogerop te komen? Op welke positie speel je? Wat zijn je sterke en wat zijn je zwakke punten? Het zijn allemaal elementen die belangrijk zijn in jouw verdere ontwikkeling! FFP gaat je daarin adviseren en begeleiden!

Wij noemen dat het talent laten rijpen richting betaald voetbal! Betaald voetbal is topsport! Dit betekend dat jij er heel veel voor over moet hebben om het te bereiken. Maar ook je ouders zullen concessies moeten doen om jou je doel te laten bereiken. Dit willen wij vooraf met je ouders en jou bespreken. In een persoonlijk opleidingsplan (POP) gaan we jouw ontwikkeling monitoren en verbeteren.

Dit doen we door je structureel te bekijken en je naar het juiste opleidingsniveau te brengen. Dit kan inhouden dat we je adviseren naar een andere (dus betere) club te gaan. Extra trainingen met je te gaan doen, door techniektrainers die daarin gespecialiseerd zijn! Structureel gesprekken met jou en je ouders hoe de ontwikkeling van jou gaat! Maar ook helpen wij je waar eventueel problemen kunnen ontstaan.

Mocht een BVO club in jou geïnteresseerd zijn dan begeleiden wij jou bij de gesprekken. Maar ook ploegen uit de 3e of 2e divisie hebben tegenwoordig spelers onder contract staan.
Het kan voor jou, als jonge talentvolle speler, een prima tussenstap zijn. Een belangrijk element in jouw ontwikkeling is dat je speelt en niet een reserverol krijgt. Daarom moeten we nooit te vroeg te hoog willen grijpen. FFP is gespecialiseerd in dit proces!

Kortom samen werken we aan een toekomst in het betaalde voetbal. Maar laat vooraf al één ding duidelijk zijn een speler met heel veel talent komt er niet zonder doorzettingsvermogen!

Hoe werkt het:

 

 

Instructiefilm aanmelden

 

Profielfoto plaatsen of wijzigen

  1. Ga naar je profielpagina

2. Klik op profielfoto bewerken

3. Klik op je bestand kiezen of sleep een foto in het vlak

4. Selecteer een foto en klik op open

5. Sleep de stippellijn om je foto bij te snijden. Als je klaar bent klik dan op Afbeelding bijsnijden.


6. Je profielfoto is nu geplaatst of gewijzigd

Een video of afbeelding uploaden

1. Ga naar je profiel en klik op Galerij

2. Klik op Galerij aanmaken

1.Kies video of afbeelding
2. Geef een naam aan de galerij
3. Geef een beschrijving
4 klik op creëer

De galerij is nu aangemaakt. Klik nu op media toevoegen.

  1. Klik Bestanden selecteren
  2. selecteer eem bestand
  3. Klik op Open

De video is nu toegevoegd.

Klik op media bewerken.

Geef een logische naam en beschrijving.

Klik op update

 

 

 

 

 

Een gedachte over "Hoe werkt het"

Comments are closed.