Future Football Profs​

We love football.

Future Football Profs is een antwoord op de vraag van scouts en voetbalagencies om meer jonge voetbaltalenten te ontdekken. Het is vervolgens aan hen ze te benaderen en aan te spreken. Vanuit deze gedachte is er een platform gerealiseerd dat enerzijds de scouts en de verschillende voetbalorganisaties in hun vraag naar beelden van talentvolle voetballers voorziet. Anderzijds is er voor de voetbaltalenten een podium ontwikkeld waar zij de door hun vastgelegde close-upbeelden, data en gegevens altijd en overal beschikbaar hebben. Het bekijken van de talenten op de traditionele wijze is hierbij altijd nog mogelijk. Het platform heeft deze mogelijkheden voor voetballers, ongeacht hun voetbalkwaliteiten en- talenten, in een nieuw jasje gestoken.

Future Football Profs is opgericht met als doel de voetballer en de scouting bij elkaar te brengen met een nieuw platform. Met beelden, gegevens en data die op de site door de members worden geüpload en bekeken.

Een aantal jongensdromen

Ready to make your dreams come true? Bekijk hieronder een aantal succesverhalen van spelers die mede door FFP de volgende stap konden zetten. Wees de volgende in de lijn. Met FFP bereik jij het volgende level in je loopbouw. The time is now!

Adil Assoufi

Adil Assoufi

Sparta Rotterdam

"Last minute ben ik dankzij FFP bij een club terecht gekomen, thanks!"

Mexx Meerdink

Mexx Meerdink

AZ

"Door bewust een profiel op te bouwen is mijn strijdlustigheid toegenomen en ik voel mij als een sterspeler."

Sofiyan El Hanouti

Sofiyan El Hanouti

ADO Den Haag

"ffp is als een tweede familie, voel mij gesteund en gesterkt op het veld en naast het veld"

Niels van Wingerden

Niels van Wingerden

ADO Den Haag

"Na een moeilijk periode, heb ik eindelijk weer plezier in het voetbal."

Zorg dat je ontdekt wordt. Laat de kans niet voorbijgaan.

Iedereen heeft het weleens meegemaakt dat je de bal geweldig in de kruising hebt gepoeierd, of dat je een paar effectieve kapbewegingen maakt en de bal perfect steekt. Jammer, er stond geen scout langs de lijn. En niemand had het moment gefilmd. Om ontdekt te worden in het voetbal, was een speler tot nu toe sterk afhankelijk van een scout langs de lijn. Dit heeft met de komst van FFP waar videobeelden en data-analyse non stop op te zien zijn. Hier zijn de juiste close-up beelden voor nodig. Daar heeft Future Football Profs de start mee gemaakt. We leggen de bal nu op de stip. Wie brengt zichzelf het beste in beeld en wekt de interesse van voetballend Nederland?