Players

No Pain, no gain

Investeer in jouw toekomst om jouw doelen te realiseren. Dit is dé manier voor jou om je dromen waar te maken. Dít is jouw kans om ontdekt te worden. Stop met wachten op die scout die toevallig langskomt. Grijp zelf je moment!

Jij dropt jouw beelden bij ons en laat zien wat je in je mars hebt. Met ons grote internationale netwerk zorgen wij ervoor dat jij onder de aandacht komt bij professionele voetbalclubs. En dat gaat ons lukken ook. Want welke vereniging zit er nou niet te wachten op aanstormend voetbaltalent? Breng jezelf in beeld. En word gevonden. Jouw missie, is onze missie.

Together on a mission

Het doel is om jou in beeld te brengen bij betaald voetbalorganisaties. De missie is om jouw profiel zo compleet mogelijk te maken. Daardoor kunnen wij een optimale presentatie van jou als voetballer bewerkstelligen. Met onze diensten en services ondersteunen wij jou bij je profilering. Het introduceren in het juiste voetbalnetwerk is essentieel om ervoor te zorgen dat jouw voetbalcarrière in een stroomversnelling geraakt. Scouts en voetbalorganisaties kunnen jou op een discrete manier op afstand monitoren. 

Wij gaan concreet te werk en laten jouw lot niet aan het toeval over.

Van talent naar prof, we do it together.

scouting

Door het FFP voetbalnetwerk (waarin veel betaald voetbalscouts actief zijn) kom je bij de juiste personen in beeld.

analyse

Deskundigen analyseren jouw close-up beelden. In combinatie met jouw data en cijfers volgt er een advies.

media

Profileer jezelf online met jouw beeldmateriaal op social media. Laat je zien. 

faciliteren

Ons platform faciliteert en ondersteunt. Dit is in samenwerking met diverse partnerships die actief zijn binnen en buiten de voetbalwereld.

medisch

Via ons deskundig netwerk in de voetbalwereld hebben wij de beschikking over medische specialisten voor blessurebehandelingen.

pedagogiek

Het bewaken van het proces van voetballers op jonge leeftijd. Door de juiste, inhoudelijke behandeling en benadering tijdens belangrijke momenten.

trainingen

Via ons netwerk bieden wij een breed scala aan trainingsmogelijkheden aan, op zowel individueel als groepsniveau.

oplossingen

Wij denken in oplossingen. Voor ieder denkbare situatie.

FFP, jou online partner

Wil je meer weten wat FFP voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op!

Join the club

Avery Appiah

Avery Appiah

Ajax

Myron Cedric

Myron Cedric

AZ

Sofiyan El Hanouti

Sofiyan El Hanouti

ADO Den Haag

Dies Janse

Dies Janse

Ajax