Scouts. Clubs. Agencies en Coaches.

Guidelines

De trend is gezet. Voetballers brengen zichzelf in beeld met close-up beelden. Op dit platform vindt u beeldmateriaal van voetbaltalenten in de leeftijd van 6 tot en met 23 jaar. Wij bieden deze ambitieuze jongeren die graag hogerop willen een manier om zichzelf in beeld te brengen door video’s te uploaden op ons platform. Voetballers kunnen zichzelf, of met behulp van hun ouders/verzorgers, aanmelden op onze website en een eigen profiel aanmaken. Via deze profielen, die voorzien worden van videobeelden en alle benodigde persoonlijke informatie, is het eenvoudig voor clubs, trainers of spelersbegeleiders om contact te leggen. Een compleet profiel zorgt ervoor dat clubs het juiste beeld van een speler krijgen.

Wij maken onderscheid tussen drie categorieën:
1. Onderbouw amateurs (kinderen van 6 tot en met 14 jaar oud)
2. Onderbouw BVO (kinderen van 6 tot en met 14 jaar oud)
2. Bovenbouw amateurs (kinderen van 14 tot en met 23 jaar oud bij amateurvoetbalclubs)
3. Bovenbouw BVO (kinderen van 14 tot en met 23 jaar oud bij betaald voetbalorganisaties)

The FFP Story

Future Football Profs is een organisatie die opgericht is om voetballers in beeld te brengen. De eerste website in Nederland waar je close-up beelden met een compleet profiel met data, cijfers en gegevens van spelers uit de jeugddivisies kunt uploaden en bekijken. Vroeger kon je niet met beeldmateriaal aankomen van een speler bij een scout of club. Dat is anno 2020 anders. Nu zijn er smartphones met haarscherpe camera’s die close-up alles in beeld kunnen brengen waar een scout, hoofdjeugd opleiding of technisch directeur van een club de juiste profilering mee kan maken. FFP heeft op Instagram de trend gezet met close-up beelden van voetballers. Met video’s van hun acties uit wedstrijden. Via FFP komen de beelden bij de juiste personen terecht. Daarnaast is het materiaal voor de voetballer om zich zelf te analyseren, waardoor er verbetering in zijn hele voetbalbeleving kan plaatsvinden. Kwalitatieve close-up beelden zijn onderdeel geworden van een succesvolle carrière.

Scouts. Clubs. Agencies en coaches.

Aan de hand van een compleet spelersprofiel met beeldmateriaal en data kunt u op ons platform een match maken. Wij vertellen u graag meer over onze werkwijze.

Partnerships

Future Football Profs is een onafhankelijk platform en serviceprovider met diverse partnerships en samenwerkingen binnen de voetbalwereld en daarbuiten. Neem vrijblijvend contact met ons op.

We hebben samen gewerkt met